Dux Technology Ltd Kurumsal    


Değerli Müşterimiz,

Bilişim sektöründe bir fark yaratmak, müşteriye özel hizmet ve çözüm üretmek amacıyla 1997 yılında Yapraknet´i kurduğumuzda, Türkiye’deki ilk internet bağlantısının dördüncü, ev ve ofislerde kullanılmaya başlanmasının ise birinci yılıydı.

Bilişim teknolojilerindeki baş döndürücü gelişmeleri takip etme, güncel dinamikleri müşterilerimiz adına yenilikçi çözümlere dönüştürmede rakiplerimizin hep bir adım önünde olmayı hedefledik ve bunu başardık. Özveri ve tutku ile sürdürdüğümüz çalışmalarımızın ödülünü, yıllar içerisinde sayısı devamlı artan ama asla eksilmeyen siz değerli müşterilerimizin güvenini ve bağlılığını kazanarak aldık.

İnternet artık yaşamın her alanında. Ülkemizdeki internet ile neredeyse yaşıt olan Yapraknet´i, bu gerçeklik çerçevesinde global hizmet veren bir yapıya dönüştürmek için sürdürdüğümüz araştırma ve çalışmalarımız nihayet sona erdi.

Yapraknet olarak kazandığımız tecrübe ve birikim ile, İngiltere´nin başkenti Londra´da 01 Haziran 2021 tarihinden itibaren Dux Technology Ltd. (
www.duxtech.co.uk ) adıyla yepyeni bir başlangıca daha imza attık. Bu gelişmenin Yapraknet´i daha ileri taşıyacağına yürekten inanıyoruz.

İlerleyen dönemde bazı hizmetlerimizi Dux Technology Ltd üzerinden sağlıyor olacağız. 

Güven ve bağlılıklarını yıllar boyunca bizden esirgemeyen değerli müşterilerimize, tutkulu ve özverili çalışmalarıyla her zaman fark yaratan Yapraknet ekibine,

Teşekkürlerimizi bir borç biliriz.

Saygılarımızla.

 

 
 

Yapraknet Bilişim Hizmetleri Tic. Ltd. Şti.
Bestekar Sokak No:19/4 Kavaklıdere/Ankara
Vergi Numarası : 4120127970
Telefon : +90 312 419 15 00
Faks : +90 312 419 15 08
E-Posta [email protected]
Tüm hakları saklıdır © 2024